Op de

hoogte

blijven

Maak

kennis met

onze school

Nieuws > Algemeen > Avondvierdaagse 2018

Avondvierdaagse 2018

Avondvierdaagse van 28 t/m 31 mei 2018
De voorbereidingen voor de A4daagse zijn in volle gang! De afgelopen jaren liepen vanuit De Veste steeds ruim 3 kwart van alle kinderen van groep 3 t/m 7 mee !!

Groep 3 – 4 – 5 lopen 5 kilometer, de groepen 6 - 7 – 8 lopen de 10km.

Ook dit jaar kunnen we het samen met jullie hulp weer tot een sportief, gezellig en feestelijk evenement maken!
En daarbij hebben wij ook dit keer weer veel ouders nodig ter ondersteuning. Denk aan:
 Begeleiding tijdens het wandelen: per begeleider worden groepjes van 4-5 kinderen gevormd.
 Cateringhulp
 Heeft u een EHBO-diploma (of BHV/EHBO), dan vragen we u als meelopende begeleider het EHBO - etui van school bij u te dragen voor eventuele kleine ongemakken onderweg.
 Om te voorkomen dat onze school vermengd raakt met een andere school, hebben we ook ouders nodig die evt. de taak van hekkensluiter op zich willen nemen.


- Let op: Voor de bovenbouw hebben we regelmatig jaren dat er een minimale aanmelding van ouders is. Echter bij gebrek aan voldoende begeleiders per klas, kunnen we genoodzaakt zijn deze klas niet mee te laten lopen. Dus ook voor deze groepen, geeft u zich alstublieft op!
- Voorgaande jaren was er grote animo van ouders die onverwachts uit zichzelf mee liepen op de route. Uiteraard is dit erg gezellig en prettig voor de kinderen en hun ouders. Echter veroorzaakt het onduidelijkheid naar de kinderen. Maar ook naar de begeleidende ouders, aangezien zij de verantwoordelijkheid hebben over hun specifieke groepje. U zult begrijpen dat juist overzicht bij dit soort evenementen erg belangrijk is. Wij nodigen deze enthousiaste ouders van harte uit voor een kop koffie of thee bij het cateringpunt langs de route. Ook lijkt het ons leuk dat u met elkaar ergens langs de route een “juichpunt” maakt. Zo proef je toch wat van de sfeer mee!
- De wandelindeling en relevante info worden uiterlijk 2 weken voorafgaand aan de start bekend gemaakt via de mail en de nieuwsbrief. Houdt u deze data in uw agenda vast…
- Kinderen die zich niet vóór 8 april hebben opgegeven en uiterlijk 12 april hebben betaald, kunnen niet zonder overleg in de schoolopstelling worden toegelaten.
- Alle leerlingen dienen zich te houden aan en gedragen zich naar de regels en afspraken van onze
school. Maatregelen bij wangedrag worden door school opgelegd.

U kunt uw kind(eren) tot en met zondag 8 april digitaal opgeven via de volgende link:
https://goo.gl/forms/WS1qmF0EpMeIYvP13

Het deelnamegeld is €6,00 per kind (= afdracht voor deelname aan A4Daagse + bijdrage catering) en kan contant en graag gepast betaald worden op woensdag 11, maandag 16 en dinsdag 17 april tussen 08.15 en 08.30 uur bij Nanon, Eva of Petra in de gemeenschapruimte op school. Dan pas is de inschrijving compleet. Er kan in principe geen geld bij de leerkracht ingeleverd worden !!!!

“Tot ziens bij de Wandelavondvierdaagse Harderwijk 2018!”

Met vriendelijke groet, namens de kinderen en de Groepsouderrraad,
Nanon Elzinga, Eva van de Ridder & Petra Foppen

Voor info over de A4Daagse, zoals routeomschrijvingen zie: www.wandelvierdaagseharderwijk.nl
Voor vragen, ideeën en opmerkingen is de organisatie bereikbaar via A4Daagse.deVeste@gmail.com

Deel deze pagina:

School video

Sociale media

Volg ons voor het laatste nieuws ook op Facebook.