Op de

hoogte

blijven

Maak

kennis met

onze school

Nieuws > Algemeen > Terugblik

Terugblik

Het waren vreemde maanden op school. Thuisonderwijs, halve groepen en de laatste weken wel alle leerlingen, maar geen ouders in de school. Oudergesprekken online, het was voor ons allemaal wennen. Het was voor iedereen, zeker ook voor ouders, hard werken maar het is gelukt. De kinderen hebben zich goed aangepast en ontwikkeld.

De laatste schoolweek staat normaal gesproken bol van de activiteiten, dat was ook in deze tijd extra improviseren. Wij wilden alle activiteiten zo traditiegetrouw mogelijk voor de kinderen door laten gaan. En ondanks alle maatregelen kunnen we terugkijken op een mooie laatste week, helaas wel zonder ouders. Voor groep 8 met de kinderen uit 5-6-7 de vossenjacht in de stad, de eindmusical in het theater (met livestream voor het afwezige publiek), het springen van de kleuters naar de juf van volgend jaar, de juffendag en veel activiteiten in de groepen.

Onderstaande foto’s geven een indruk van deze activiteiten.

De echte vossen

Musical actie foto
 
Juffendag met spelletjes op het plein, kleuters met groep 7.
Soms is een slak nog interessanter dan spelletjes doen. Gelukkig staat er onkruid op het plein.

Als echte professoren gingen de groep 2 kinderen op weg naar groep 3. Onder luid gejuich en applaus van alle kinderen van de school sprongen de kinderen door het raam naar juf Monique. Ze zijn hiermee kleuter af. Op naar het ‘echte’ werk.

Van het roerende afscheid van groep 8 van de school hebben we geen beeldmateriaal. Wel een prachtig afscheidscadeau. Dit hebben de leerlingen gemaakt onder bezielende leiding van de tante van Yasmin.
Het krijgt een mooi plekje in de school.

We hopen natuurlijk dat ouders volgend jaar weer bij al deze activiteiten aanwezig kunnen zijn. Of de tijden gaan veranderen en we de 1.5 meter maatschappij kunnen loslaten valt nog te bezien. Daar hopen we natuurlijk wel op. Wij houden de RIVM maatregelen goed in de gaten en zullen in de eerste nieuwsbrief op 28 augustus ouders hierover informeren. In principe beginnen alle groepen weer om 8:30 met de les.

Deel deze pagina:

School video

Sociale media

Volg ons voor het laatste nieuws ook op Facebook.